​ SALTO SPACE innovatief platform

Toegangscontrole voor intelligenter gebouwbeheer

 
Met SPACE, het innovatieve technologische platform voor toegangscontrole van SALTO, kiezen eindgebruikers zelf de indeling van hun systeem en bepalen ze hoeveel toegangspunten, welk type toegangspunten en welke mate van beveiliging ze daarbij nodig hebben. Daarnaast is SALTO schaalbaar en kan het systeem dus eenvoudig worden aangepast aan veranderende behoeften, ongeacht de omvang van het project.

Met één van de meest uitgebreide productgamma’s ter wereld voldoet SALTO SPACE aan vrijwel elke technische en functionele eis. Nu kunt u dus bijna elk toegangspunt van een gebouw en het omliggende terrein uitrusten met toegangscontrole van SALTO.

software
software

SALTO KS
Keys as a Service

SALTO KS is de intuïtieve, schaalbare en flexibele cloud-based toegangscontrole oplossing die aan de behoeften van elk bedrijf voldoet; schaalbaar, en met uitmuntende realtime mogelijkheden voor toegangscontrolesystemen.

Breng bewezen betrouwbaarheid en erkende stabiliteit in uw bedrijf met meer functionaliteit en betere prestaties dan mogelijk is met de traditionele toegang via mechanische sleutels. SALTO KS cloud-based toegangscontrole is een flexibele oplossing zonder software-installatie met onbeperkte integratiemogelijkheden die op afstand kan worden beheerd. U hebt alleen een SALTO draadloos en intelligent deurslot nodig, een IQ en een apparaat met internetverbinding.

SALTO KS smart access biedt meerdere manieren om deuren te openen, ook met een digitale sleutel. Het ondersteunt een breed scala aan keyless methoden om de gebruikerservaring en veiligheid voor elk type gebouw te verbeteren en biedt geavanceerde beveiligingsfuncties op een volledig extern, draadloos cloudgebaseerd beheerplatform.

Space-SVN

SVN
Stand-alone network
Innovatieve, draadloze technologie waarmee de elektronische sloten en cilinders informatie kunnen lezen, ontvangen en schrijven via bijbehorende ID-dragers.

Space-Blu

BLUEnet
Draadloos netwerk
Het toegangscontrolesysteem is via Bluetooth-radiofrequentie verbonden met het netwerk en is speciaal ontwikkeld voor deuren waarbij real-time controle vereist is.

Space-JustIN

JustIN MOBILE
Mobiele toegang
Mobiele technologie van SALTO maakt het eenvoudig om smartphones op een veilige manier in een toegangscontrolesysteem op te nemen.

Wij bieden oplossingen voor elk type toepassing

Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00

IBAN NL 94 RABO 0386 9670 59
BIC RABO NL 2U
BTW NL862796040B01
KvK 83256091