Beheerssysteem

tm_hoofdfoto

Toegangscontrole Management Tools

Om routinematige taken zoals het bewerken van nieuwe gebruikersssleutels, het opzetten van het toegangscontrole plan, diagnose van off-line apparaten en nood-openingen in extreme situaties uit te voeren etc. heeft SALTO een nuttige verzameling aan hulpmiddelen om dergelijke taken eenvoudiger en sneller uit te voeren.

Producten

XS4 Desktop lezers

Gemaakt voor de hotel-omgeving, is de SALTO-desk top-lezer ontworpen om gegevens van de R & W-dragers te lezen en te verzenden naar een extern apparaat, meestal een Point of Sale-terminal. Dit kan nuttig zijn in een PMS-omgeving en werkt met standaard protocol.

Posted in Toegangs Management | Reacties uitgeschakeld voor XS4 Desktop lezers

XS4 Encoders

De SALTO encoder is een compact apparaat dat leest, codeert en kaarten update. Verkrijgbaar in verschillende versies, afhankelijk van de PC-aansluiting (USB of Ethernet). Het maakt ook automatisch sleutel-uitgifte mogelijk in grote en complexe gebouwen, zodat gebruikers sleutel-toegang krijgen, gewoon door een Encoder in de drukke ruimte te plaatsen. De gebruiker krijgt toegang door de kaart voor de lezer te houden zonder assistentie van een toegangscontrole manager.

Posted in Toegangs Management | Reacties uitgeschakeld voor XS4 Encoders

XS4 Portable Programming Device

Het SALTO Portable Programmer Device is de boodschapper tussen de computer en het slot. De SALTO PPD heeft een meertalige interface.

Posted in Toegangs Management | Reacties uitgeschakeld voor XS4 Portable Programming Device

SALTO-software

SALTO Pro Access Software is ontwikkeld om een krachtig Toegangscontrole Systeem te creëren. Met zijn vele mogelijkheden kunt u het beste uit uw toegangscontrole halen.

Pro Access kan een groot aantal deuren beheren en aangezien de meeste toegangsinformatie direct op de sleutelkaart wordt geschreven, is het beheer van de deuren is een simpel geval van het beheer van de sleutelkaarten. Gewoon door de kaarten aan te passen kan je de meeste toegangsgerelateerde autorisaties van de gebruikers zoals het toevoegen / verwijderen van deuren, tijdzones, kalenders, enz. snel veranderen.

Pro Access kan meer. Dankzij de geavanceerde software, is Pro Access is ook een van de meest gebruiksvriendelijke en krachtigste softwareproducten voor de toegangcontrole en het management van stand-alone apparaten, en IP-on-line apparaten in een geconvergeerd platform.

Producten

Software HAMS

SALTO heeft HAMS (Hotel Access Management Software) ontwikkeld als een uiterst nuttig hulpmiddel voor het managen van de toegangscontrole van het hotel en gasten.

Posted in Software | Reacties uitgeschakeld voor Software HAMS

Software Pro Access

SALTO Pro Access Software is ontwikkeld om een krachtig Toegangscontrole Systeem te bieden. Door middel van de belangrijkste functies kunt u de toegangstijd voor iedere gebruiker, verschillende bedrijfskalenders en opnemen, verkrijgt u audit-trails van de deur om te zien wie de deur heeft gepasseerd, en het bevat speciale functies zoals automatisch wijzigen van de deur-status van de deur, het heen en teruggaan door één deur en relais-beheer (bijvoorbeeld lift-controle).

Posted in Software | Reacties uitgeschakeld voor Software Pro Access
Terug