Over RoSystems

Welkom in de wereld van intelligente sluitsystemen, voor veiligheid, flexibiliteit en controle. Welkom in de wereld van RoSystems.
In de snelle en constant veranderende wereld van vandaag blijft niets lang hetzelfde. Door nieuwe werkmethodes en werknemers moet beveiliging ook steeds mee veranderen en evolueren om het tempo bij te houden. Gebouwen en werkplekken zijn steeds flexibeler en kunnen eenvoudig worden aangepast aan nieuwe technologieën.

Met stand-alone deureenheden, die gebruik maken van online systemen, die inspirerend zijn om te gebruiken, eenvoudig te installeren en met bestaande IT-netwerken kunnen samenwerken. RoSystems biedt u dit alles en nog veel meer. Wij leveren het hele pakket, van sloten installeren tot het onderhoud. Dankzij de kracht van het RoSystems Virtual Network (SVN) kunnen mensen draadloos werken en hun belangrijkste controlevereisten efficiënt, flexibel en kosteneffectief beheren. Ontdek meer over RoSystems en onze toewijding om de toegangscontrolemarkt te voorzien van een totaal gebruiksvriendelijk stand-alone systeem dat elk gebouw de benodigde flexibiliteit biedt om veilig te functioneren in een steeds veranderende en veeleisende veiligheidsomgeving.