Locker Locks

locker_hoofdfoto

SALTO XS4 Locker sloten

SALTO elektronische kluissloten zijn ontworpen om een hoog niveau van beveiliging aan de toegang tot een breed scala van lockers, kasten, vitrines, dozen, kisten en nog veel meer te bieden.

De meeste OEM kasten worden geleverd met zeer eenvoudig mechanisch slot die weinig bescherming te bieden heeft. SALTO elektronische locker sloten lossen dit probleem op door de nieuwste state-of-the-art elektronische toegangscontrole technologie op eenvoudige retro-fit formaat aan te bieden.

Onze XS4 Locker en i-Locker oplossingen zijn beide voorzien van een ergonomisch ontworpen draai/sluit handgreep die zorgt voor eenvoudig gebruik, zelfs met natte handen. De duurzame, eenvoudig schoon te maken constructie met het slimme uiterlijk maakt de sloten zeer goed bestand tegen chemische stoffen, UV-straling en fysieke slijtage. Op beide modellen bevinden de accu, elektronische onderdelen en sluitmechanisme zich aan de binnenkant van de deur, veilig tegen potentiële vandalisme of sabotage.

Een ruime keuze aan ID-technologieën in de keuze van de kaart, polsband, sleutelhanger of armband kunnen gebruikt worden in combinatie met SALTO elektronische locker sloten. De modellen ondersteunen i-Button, Mifare, Mifare plus, DESfire, DESFire EV1, Ultralight C, HID

iClass, Legic, Picopass en SKIDATA en beide modellen zijn voorzien van een ingebouwde audit trail faciliteit die automatisch de laatste 1.000 operaties registreert.

Producten

i-Locker

De SALTO i-Locker is ontworpen om een hoog niveau van beveiliging te bieden aan lockers en kasten enz. Het slot heeft een grote draaiknop voor een eenvoudige bediening, en de lezer is ingebouwd in het deurbeslag. De vergrendeling, elektronische componenten en de batterij bevinden zich aan de binnenkant van de deur, beschermd tegen mogelijke manipulatie of vandalisme.

Posted in Locker Locks | Reacties uitgeschakeld voor i-Locker

XS4-Locker

XS4 Locker is een elektronisch locker slot oplossing die is ontworpen om een hoog niveau van beveiliging te bieden aan een breed scala van kasten en lockers. Het kan volledig worden geïntegreerd met het SALTO toegangscontrole systeem of kan worden gebruikt als een stand-alone systeem.

Posted in Locker Locks | Reacties uitgeschakeld voor XS4-Locker
Belangrijkste kenmerken en voordelen
  • Volledige toegangscontrole-rechten geprogrammeerd via software.
  • Een virtueel netwerk.
  • Batterij bijna leeg indicatie controle via het SALTO Virtual Network (SVN) als lege batterijstatus is gedetecteerd naar de dragers en doorgegeven aan de software. Zelfs kan op het slot worden uitgelezen en worden doorgegeven aan de software via een PPD-verbinding.
  • Gebruiker op de kaart audittrailing mogelijkheid voor audittrailing via het SALTO Virtual Network (SVN).
  • Audit van 1.000 laatste gebeurtenissen.
  • Emergency Opening Portable Programming Device (PPD).
  • Voeding: 3 alkalinebatterijen – LR03 – AAA 1,5 V – Optioneel 3 lithiumbatterijen FR03 – AAA 1,5 V (zie omgevingsomstandigheden).
  • Buitentemperatuur: -20°C tot +70°C, zonder condensatie.
  • Inner temperatuurbereik: 0°C tot +50°C (operationele niveaus van de batterijen) -20ºC / 70ºC met lithiumbatterijen; zonder condensatie.
Terug