Elektronische Cilinders

ec_hoofdfoto

SALTO elektronische cilinders

De SALTO verzameling aan elektronische cilinders is volledig geïntegreerd met de XS4 platform. Door hun veelzijdige, compacte formaat zijn ze de ideale oplossing voor vrijwel elk type deur waar montage van een conventioneel elektronische handvat set is niet mogelijk of vereist is. Zowel de XS4 thumbturn, SALTO GEO en E-cilinder modellen bieden virtueel netwerk mogelijkheden dankzij hun SALTO Virtual Network (SVN) technologie waaronder de Keuze uit ID dragers, met inbegrip van iButton, Mifare, DESfire, Mifare Ultralight en C, HID iClass, Inside Picopass en SKIDATA.

Wat uw toegangscontrole nodig heeft, SALTO elektronische cilinders zorgt voor een ultra moderne oplossing die past op elk type deur, waar ze ook voor worden gebruikt.

Producten

XS4 E-cilinder afwerkingen

SALTO biedt een breed scala aan afwerkingen om uit te kiezen.

Posted in Elektronische Cilinders | Reacties uitgeschakeld voor XS4 E-cilinder afwerkingen

XS4 E-cilinder Verenigd Koninkrijk ovaal profiel

De XS4 E-cilinder ovaal profiel is speciaal ontworpen voor de meeste deuren die zijn uitgerust met een Brits ovaal profiel cilinder insteekslot.

Posted in Elektronische Cilinders | Reacties uitgeschakeld voor XS4 E-cilinder Verenigd Koninkrijk ovaal profiel

XS4 E-cilinder Rond Zwitserse profiel

De XS4 E-cilinder ronde profiel is speciaal ontworpen voor de meeste deuren die zijn uitgerust met een Zwitsers profiel cilinder insteekslot.

Posted in Elektronische Cilinders | Reacties uitgeschakeld voor XS4 E-cilinder Rond Zwitserse profiel

XS4 E-cilinder Euro profiel

De XS4 E-cilinder Europees profiel is speciaal ontworpen voor de meeste Euro deuren die zijn uitgerust met een Europese insteekslot

Posted in Elektronische Cilinders | Reacties uitgeschakeld voor XS4 E-cilinder Euro profiel

SALTO GEO elektronische hangslot

De SALTO GEO Hangslot is een veelzijdige vergrendelingsoplossing die gebruikers in staat stelt te profiteren van de voordelen van elektronische toegangscontrole. Voorheen was het alleen mogelijk om een mechanische vergrendelingsoplossing te gebruiken.

Posted in Elektronische Cilinders | Reacties uitgeschakeld voor SALTO GEO elektronische hangslot

SALTO GEO Australische ovaal profiel elektronische cilinder

De SALTO GEO Australische ovaal profiel cilinder is speciaal ontworpen voor de meeste Australische deuren die zijn uitgerust met een Australische ovaal profiel cilinder insteekslot.

Posted in Elektronische Cilinders | Reacties uitgeschakeld voor SALTO GEO Australische ovaal profiel elektronische cilinder

SALTO GEO Verenigd Staten RIM cilinder

De SALTO GEO Verenigd Staten RIM cilinder is speciaal ontworpen voor de meeste deuren die zijn uitgerust met een op het oppervlak gemonteerd slot, paniek stangen of top guards die dit soort sluitsystemen nodig heeft.

Posted in Elektronische Cilinders | Reacties uitgeschakeld voor SALTO GEO Verenigd Staten RIM cilinder

SALTO GEO Verenigd Koninkrijk elektronische pen cilinder

De SALTO GEO pen cilinder is speciaal ontworpen voor de meeste deuren die zijn uitgerust met een insteekslot met pen cilinder. Het biedt al het gemak van een snelle en eenvoudig te monteren cilinderslot waardoor het geschikt is voor een breed scala aan installaties.

Posted in Elektronische Cilinders | Reacties uitgeschakeld voor SALTO GEO Verenigd Koninkrijk elektronische pen cilinder

SALTO GEO Scandinavisch profiel cilinder

De SALTO GEO Scandinavisch profiel cilinder is speciaal ontworpen voor de meeste Euro deuren die zijn uitgerust met een Scandinavisch externe profiel cilinder insteekslot.

Posted in Elektronische Cilinders | Reacties uitgeschakeld voor SALTO GEO Scandinavisch profiel cilinder

SALTO GEO Verenigd Koninkrijk RIM profiel elektronische cilinder

De SALTO GEO Verenigd Koninkrijk RIM cilinder is speciaal ontworpen voor de meeste deuren die zijn uitgerust met een op het oppervlak gemonteerd slot, paniek stangen of top guards die dit soort sluitsystemen nodig heeft.

Posted in Elektronische Cilinders | Reacties uitgeschakeld voor SALTO GEO Verenigd Koninkrijk RIM profiel elektronische cilinder

SALTO GEO Verenigd Koninkrijk ovaal profiel elektronische cilinder met thumbturn

De SALTO GEO Verenigd Koninkrijk ovale cilinder is speciaal ontworpen voor de meeste deuren die zijn uitgerust met een Britse profiel cilinder insteekslot. Het openen van binnenuit is altijd mogelijk via de ingebouwde thumbturn.

Posted in Elektronische Cilinders | Reacties uitgeschakeld voor SALTO GEO Verenigd Koninkrijk ovaal profiel elektronische cilinder met thumbturn

SALTO GEO Verenigd Koninkrijk profiel halve cilinder

De SALTO GEO Verenigd Koninkrijk profiel halve cilinder is speciaal ontworpen voor de meeste deuren die zijn uitgerust met een Britse ovaal profiel cilinder insteekslot.

Posted in Elektronische Cilinders | Reacties uitgeschakeld voor SALTO GEO Verenigd Koninkrijk profiel halve cilinder

SALTO GEO Europees profiel dubbele cilinder

De SALTO GEO Europees profiel cilinder is speciaal ontworpen voor de meeste Euro deuren die zijn uitgerust met een Europees profiel cilinder insteekslot en waar een dubbele controle (ingang en uitgang)-functie nodig is passen.

Posted in Elektronische Cilinders | Reacties uitgeschakeld voor SALTO GEO Europees profiel dubbele cilinder

SALTO GEO elektronische cilinder Euro profiel met thumbturn

De SALTO GEO Europese cilinder is speciaal ontworpen voor de meeste Euro deuren die zijn uitgerust met een Europees profiel cilinder insteekslot en ook vanuit de binnenkant geopend moeten kunnen worden.

Posted in Elektronische Cilinders | Reacties uitgeschakeld voor SALTO GEO elektronische cilinder Euro profiel met thumbturn

SALTO GEO Europees profiel halve cilinder

De SALTO GEO Europees profiel halve cilinder is speciaal ontworpen voor de meeste Euro deuren die zijn uitgerust met een Europees profiel cilinder insteekslot.

Posted in Elektronische Cilinders | Reacties uitgeschakeld voor SALTO GEO Europees profiel halve cilinder
Belangrijkste kenmerken en voordelen
 • Eenvoudige off-line installatie is mogelijk op elk type deur, ook die met een smal profiel.
 • Virtueel netwerk is mogelijk via SALTO Virtual Network-technologie.
 • Gebruiker op de kaart audittrailing mogelijkheid via het SALTO Virtual Network (SVN). Contactloze versies compatibel met ISO 14.443A, ISO 14.443B en omvat een breed bereik aan reguliere RFID-merken zoals DESfire, DESFire EV1, Mifare, Mifare plus, Ultralight C, HID iClass, Inside Picopass en SKIDATA waardoor multiapplication met systemen van derden met behulp van een kaart *.
 • SALTO GEO Elektronische cilinder contactloze serie is compatibel met NFC (Near Field Communication)-technologie die het mogelijk maakt voor NFC enabled mobiele telefoons om op te treden als gegevensdrager om SALTO toegangscontrole deuren te openen en te controleren.
 • Alle communicatie tussen de drager en de elektronische cilinder zijn gecodeerd en beveiligd.
 • Keuze uit verschillende kam en cilinder profielen: Euro profiel, en het Verenigd Koninkrijk ovaal, insteeksloten cilinders, Australische ovaal profiel, RIM cilinders.
 • Verschillende uitvoeringen: satijn chroom, gepolijst chroom, gepolijst messing, mat messing.
 • Cilinders kunnen worden genummerd.
 • Sommige modellen kunnen altijd worden geopend van binnenuit (single-action paniek functie werkt samen met het relevante insteekslot).
 • Hoge mate van beveiliging via een high-resistance, gehard anti-boor bescherming.
 • Verborgen bevestigingsschroeven voor betere beveiliging en esthetiek.
 • Batterij bijna leeg indicatie controle via het SALTO Virtual Network (SVN) als lege batterijstatus is gedetecteerd naar de dragers en doorgegeven aan de software. Zelfs kan op het slot worden uitgelezen en worden doorgegeven aan de software via een PPD-verbinding.
 • Duidelijke tweekleurige LED-licht (groen / rood) als toegangs-indicatie.
 • Noodopening door middel van Portable Programming Device (PPD).
 • Firmware kan worden opgewaardeerd door middel van PPD.
Terug