Wireless WIFI-beslag

Wat is het SALTO Draadloze Systeem?

Draadloos Systeem Foto 1Stelt u zich eens voor dat u in staat bent om alle deuren in een gebouw vanaf één centrale locatie te bedienen met alleen de klik van een muis.

Stelt u zich eens voor dat u in staat bent om uw toegangsnetwerk te bewaken, sleutelkaarten toe te voegen en te verwijderen en alle audit trail-informatie in real-time te downloaden.

Stelt u zich eens voor dat u in staat bent om dit alles te doen zonder kabels. SALTO is het eerste bedrijf dat elektronische toegangscontrole ontwikkelt zonder de noodzaak van dure bedrading met onze SALTO Virtual Network gegevens op kaart-technologie.

Nu, in antwoord op de behoeften van de markt, introduceren wij het SALTO Real-Time Draadloze Systeem op batterijen.

Hoe werkt het?

Draadloos Systeem Foto 2Het SALTO Draadloze Systeem is een on-line real-time toegangscontrole systeem op batterijen dat radiofrequentietechnologie gebruikt om in real-time te communiceren met de centrale computer.

De draadloze elektronische deurbeslagen

Draadloos Systeem Foto 3Wij bieden een enorme variëteit aan oplossingen voor bijna elke soort deur. Het systeem is compatibel met Europese, Scandinavische, ANSI of Australische insteeksloten. Voor deuren met een paniekstang, glazen deuren en zelfs deuren met een smal profiel.

De SALTO rozetten zijn compatibel met Mifare, Mifare plus, DESfire, DESFire EV1, Picopass, iClass en Skidata en NFC. Zo kunt u de bestaande RFID-kaarten te gebruiken zonder extra opstartkosten en minimale insteltijden van het systeem.

Het SALTO deurbeslag is intelligent en neemt de beslissing over het verlenen of weigeren op basis van de gebruikersrechten. Het antwoord is direct en er is geen communicatie nodig met de server of controllers. Dit om mogelijke problemen met het netwerk te vermijden en er is geen nood-master key nodig.

In het geval dat het netwerk uitvalt, wordt toegang verleend via de SALTO Virtual Network-technologie, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid of de gebruikerstoegangsrechten.

De Gateway

Draadloos Systeem Foto 4De Gateway is de schakel tussen de PC en het draadloze netwerk (Versterkers en/of draadloze deurbeslagen). Het geeft real-time informatie op de PC.

Gateways worden volledig beheerd door SALTO Pro Access SQL en HAMS SQL-software, het verzamelt alle informatie van Versterkers en sloten die behoren tot de Gateway.

Een Gateway kan verschillende draadloze deurbeslagen en meerdere Versterkers beheren, Dit maakt het beheren van de draadloze netwerk erg flexibel.

De Versterkers

Draadloos Systeem Foto 5De Versterker is een brug tussen de Gateway en andere Versterkers of rozetten, waar de afstand tot het deurbeslag of waar het aantal sloten dat moet worden gekoppeld aan de poort hoger is dan wat er mogelijk is met een enkele Gateway.

Versterkers worden volledig beheerd door de SALTO software. Het verzamelt alle informatie die door de Versterkers en sloten en stuurt deze informatie door aan de Gateway.

Een Versterkers beheert verschillende draadloze deurbeslagen en meerdere Versterkers maken de draadloze structuur zeer flexibel door redundantie, zelfs als een van de andere Versterkers communicatie verliest.

Systeem voordelen
 • Het SALTO draadloze systeem combineert de efficiëntie van zowel on-line en off-line toepassingen in één enkel systeem.
 • Real-time communicatie met state-of-the-art SALTO stand-alone batterij gevoede deurbeslagen vereenvoudigt het beveiligingsbeheer en biedt een ongeëvenaard niveau van toegangscontrole flexibiliteit.
 • Het maakt gebruik van AES128-bits gecodeerde radiofrequentie-communicatie op basis van IEEE 802.15.4 op 2,4 Ghz om informatie over te dragen van sloten naar de PC via strategisch geplaatste Gateways of Versterkers.
 • Het draadloze systeem is zo efficiënt dat het batterijverbruik dicht ligt bij die van onze standaard batterij aangedreven elektronische deurbeslagen.
 • Real-time audit trail: Bekijk de deur toegangsstatus in real-time zonder de deur te bezoeken.
 • Real-time deurbesturing: bekijk besturingsstatus van de deur in real time.
 • Real-time batterijcontrole: Monitor de onderhoudsstatus van de accu in real-time.
 • Sleutelbeheer: Oplossingen in real-time als er geannuleerde sleutels worden aangeboden.
 • Elk aantal deuren kan worden uitgerust met het SALTO Draadloze Systeem tegen veel lagere kosten dan een conventionele bedrade oplossing voor toegangscontrole.
 • Gateways en Versterkers fungeren als antennes voor het verzamelen en verzenden van informatie van de PC naar de stand-alone draadloze sloten. Een Gateway beheert de verschillende Versterkers en elektronische deurbeslagen, om de infrastructuur en kosten te beperken en het maximaliseert de flexibiliteit.
 • Het SALTO Draadloze Systeem is compatibel met de meest gangbare RFID-technologieën, waaronder Mifare / DESfire, Inside Picopass, Legic en HID iClass. Dit maakt integratie gemakkelijk en in de meeste gevallen kunt u uw bestaande kaarten gebruiken voor al uw toepassingen.
Draadloos Systeem Foto 6
SALTO-platform

Draadloos Systeem Foto 7Het SALTO Draadloze Systeem is volledig geïntegreerd met het SALTO-platform waardoor het gemakkelijk aan valt te passen aan uw specifieke wensen en kosteneffectief uit te breiden op een later tijdstip.

Alle SALTO rozetten zijn ook SVN (SALTO Virtual Network) compatibel. Dus in het onwaarschijnlijke geval dat de RF-verbinding wordt onderbroken, zal de SVN-technologie de deurbeslagen normaal laten werken, maar dan off-line, zonder afbreuk te doen aan veiligheid of controle. En, er zijn geen beperkingen op de toegang, zodat alle kaarthouders in het systeem, kunnen blijven genieten van hun volledige toegangsprivileges, terwijl RF-verbinding wordt hersteld.

Het SALTO Draadloze Systeem wordt beheerd door middel van state-of-the-art Pro Access of HAMS SQL-software die kan tot 64.000 gebruikers en 64.000 apparaten. Het stelt gebruikers in staat om een compleet draadloos netwerk en alle bestaande SALTO off-line-apparaten, zoals deurbeslagen en cilinders te beheren.

Met een enkele klik van een muis kan je configureren of veranderingen aan te brengen in het netwerk in real-time. Omdat alleen de Gateways en Versterkers moeten worden omgezet, zullen de draadloze elektronische deurbeslagen automatisch worden geconfigureerd door middel van hun zelforganiserend vermogen.

U kunt het draadloze netwerk bewaken, audit trail gegevens van de draadloze deurbeslagen downloaden voor real-time controle, veilig verwijderen van gebruikers op afstand, het verzamelen van de batterij-status van de RF-deurbeslagen voor onderhoud en nog veel meer allemaal vanaf één PC en alles in real-time.

Dankzij zijn zelfherstellend vermogen, wanneer een deurbeslag zijn RF-verbinding mocht verliezen. zal het op elk moment automatisch zoeken naar een nieuwe verbinding met een andere Gateway of Versterkers, en zo de communicatie en handhaving van de veiligheid waarborgen.