BioCote Antimicrobiële Technologie

BioCote®

BioCote LogoBioCote Ltd is de marktleider in het leveren van bewezen antimicrobiële technologie en advies van wereldklasse. BioCote Ltd werkt samen met bedrijven over de hele wereld, die hun superieure, beproefde technologieën, gebruiken om producten te beschermen tegen microben zoals bacteriën, schimmels en zwammen. SALTO BioCote beschermde producten zijn geschikt voor gebruik in vele commerciële omgevingen, waaronder horeca, vrije tijd, catering, laboratorium en de gezondheidszorg.

BioCote® is een antimicrobieel middel dat zilver bevat, en is ontworpen om continue, ingebouwde bescherming te bieden op het productoppervlak. Het werkt door microben te binden en hun cellen op verschillende manieren te beschadigen, hun normale functies te ontwrichten en het voorkomen van de voortplanting.

Hoe BioCote®-technologie werkt

De SALTO XS4 gegevens op het toegangscontrole systeem is ontworpen voor gebruik in grotere gebouwen en stelt gebruikers in staat om te werken in een draadloze omgeving, dus er is geen bekabeling nodig. Hiermee kunt u uw originele deuren en sloten behouden, waardoor de installatie snel, onafhankelijke en eenvoudig.

BioCote Hoofdfoto

BioCote Grafiek

BioCote® antimicrobiële bescherming is gebaseerd op zilver ion-technologie. Deze technologie, in de vorm van een additief die wordt opgenomen in producten bij de fabricage. Uitgebreide testen hebben bewezen dat BioCote® zijn antimicrobiële eigenschappen behoudt en zorgt voor een continue antibacteriële bescherming tijdens de levensduur van het product.

Op BioCote® beschermd oppervlak is aangetoond dat het niveau van microben worden verminderd met 99,9%. Alle BioCote® beschermde producten worden in een onafhankelijk laboratorium regelmatig gevalideerd en de kwaliteitscontrole getest volgens ISO 22196 indien van toepassing. Het BioCote® merk staat garant voor superieure anti-microbiële prestaties die het productoppervlak beschermen tegen aantasting.

SALTO assortiment beschermd door BioCote® Zilver Ion-technologie

SALTO biedt een enorm scala aan elektronische sloten die gebruikt kunnen worden in combinatie met BioCote® zilver ion-antimicrobiële technologie.

De SALTO XS4 elektronisch deurbeslag biedt vele voordelen met in combinatie met deze speciale antimicrobiële afwerking.

Het assortiment bestaat uit draadloze on-line real-time deurbeslagen, draadloze deurbeslagen, stand-alone deurbeslagen, AMOK deurbeslagen, SKG rozetten en nog veel meer.

De afwerking van BioCote® behandelde deurbeslagen wijkt enigszins af van die van de standaard afwerking door de mix van lak en zilver ion-deeltjes. De afwerking is duurzaam en behoudt zijn antimicrobiële prestaties gedurende de verwachte levensduur van het deurbeslag.

BioCote Deurbeslagen
 

Download de BioCote folder (Engels)
Download hier de BioCote® folder (Engels)